MEGNYERTÜK

Megnyert pályázat 2020. 11. hó

A jelenleg futó projektünk az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Kedvezményezett neve: Pressenger Kft.
Projekt címe: VIZUÁLIS MOBIL PUSH ÉRTESÍTÉSI SZOLGÁLTATÁS FEJLESZTÉSE
A felhívás azonosító jele: GINOP 8.1.3/B-17
Támogatás összege: 547 millió Forint
Támogatás típusa: kockázati tőkebefektetés

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

A Pressenger a mobil alkalmazások által használt szöveg alapú értesítések vizuális megújítását biztosítja partnerei részére a felhasználói élmény maximalizálásával. A képek erejét használjuk a felhasználók figyelmének megragadására, meggyőzésére és aktivitásuk növelésére. A látványos, vizualizált értesítések magasabb konverziót és erősebb felhasználói elköteleződést eredményeznek.

Megnyert pályázat 2017. 11. hó

A jelenleg futó projektünk az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap ta´rsfinanszi´roza´sa´val valósul meg.

Kedvezményezett neve: Pressenger Kft.
Projekt címe: ANIMÁLT PUSH ÉRTESÍTÉSEK A SPORT IPARÁG SZÁMÁRA
A felhívás azonosító jele: GINOP 8.1.3/A-16
Támogatás összege: 406 millió Forint
Támogatás típusa: kockázati tokebefektetés
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.09.30.

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

Cégünk egy egyedi, a piacon jelenleg azonos formában nem elérheto, okostelefonokat célzó új mobilhirdetési felületet magába foglaló üzenetküldési megoldást fejleszt és értékesít. Az új, kétrétegu mobil kommunikációs szolgáltatás, a hagyományos push notification helyett biztosít attraktívabb és magasabb konverziót eredményezo ügyfélelérést az ügyfelek számára. A Pressenger for Business szolgáltatást SAAS termékként értékesítjük.